Monday, October 26, 2015

Nutri-Coat untuk kesihatan dan bulu Kucing @ anak bulus

1 comments

*shreeetttt* begitulah bunyi perabot lama di seret akibat di tarik hantu sbb blog ni lama terbiar, lantas menjadi tempat penghunian jin dan syaithon.

Ok, sebagai pembuka tahun 2015 yang dah nak masuk 2016 ni, nak tanya u guys pernah dgr Nutri-Coat tak? Supplement untuk kucing. Complete ngan semua vitamin dan nutrient dan juga bagus untuk bulu dan kulit si Manja. I baca kat internet ramai cakap bagus. Sebagus mana tu uols? Tolonglah share. Sebagai bapa si anak bulus I bertajuj Mona ni, risau la tengok bulu makin gugur ni. 

Bulu dia kan kat atas kepala tu je macam makin botak. Die start garu-garu sampai dah macam nak botak. 😭😭😭


Jikalau korang sejenis manusia yang main beli tak ingat nama apa, ni haa abam tunjuk sket. 

*ni gambau main amek je kat tenet sape punye angkat tangan ye*

Thank you visitors.

*tarik selimut*

Zzzzz



My Favourite Cat/ Kucing Favourite Titewww

0 comments

 I have lotsa cat. And this is my favourite. This is Mona, a Domestic Long Hair, I don't even know what's breed is she, i just simply guess. *assymetrical smile*

So, among the pets you have, which is you favourite? 

*raise eyebrows again and again*

Sunday, October 25, 2015

Kelupis

0 comments
Pernah makan kelupis sarawak? My fav makan ngn susu pekat. Korang? *tapi gambar makan ngn kari hahahaha *gelak orang tua*


P/S: actually nak try post guna apps ni haa tu tujuan utamanya. Walaupun post random.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails