Sunday, April 11, 2010

Happy 22nd Birthday Shahril Efzueni!!!!

It's Sunday and it's 11th of April!!!


Entry kali ni, aku tujukan khas buat Mr. Presiden Kolej 7 merangkap antara kawan aku yang terawal aku kenali di University of Malaya ini. He's one of my besties yang kini megah berdiri di persada kegemilangan dan kemasyhuran di UM tu. Sebut jah Shahril Efzueni Rozali, sape tak kenal kat UM tu? *matila riak die lepas ni +_+*


Sekiranya dia baca post kali ni *dengan confident level 95%*, Aku ingin mengucapkan Selamat Menyambut Hari Lahir yang ke-22, semoga dipanjangkan umur dan dipanjangkan mana-mana bahagian badan ko yang boleh dipanjangkan *matila lucah*.



*FAINTED!!!*
Sila drop wish anda kat wall facebook beliau, sekiranya dirasakan perlu.


So, ape lagi Shahril? Mari kita sama-sama mencelebratekan hari jadi ko hari ni, dengan menggunakan 100% duit ko. *ketawa jahat dengan suara berkahak-kahak* +__+ 


Dah tua pun die, dulu kecik je, dah la kecik, kurus, hitam pulak tu. +_+
So, di bawah ni aku sambung wish aku dalam bentuk point. Boley?


1. Semoga dipanjangkan umur dan dipanjangkan mana-mana bahagian badan ko yang boleh dipanjangkan. *ayat familiarkan? aku cop ayat kat atas tu jah*. Contoh bahagian badan? Hrmm, dipanjangkan bulu hidung akal boleh?


2. Semoga dimurahkan rezeki walaupun rezeki ko memang melimpah ruah dengan duit biasiswa yang berjuta-juta beribu-ribu tuh...lalalalalala~


3. Semoga kepopularitian ko semakin menyerlah di kalngan manusia sejagat UM dan mungkin di Malaysia *mungkinkah masalahnya? +__+*.


4. Semoga dikurangkan beban ketensionan kepala hotak ko akibat jawatan yang ko sandang skang: PRESIDEN KOLEJ 7 UM!! Diulangi PRESIDEN!!!! lerthopz! *sila paksa diri para pembaca untuk impress!!!wakakakakakaka, Matila kena sembur dek efzueni pasni, pasrah!


5. Semoga ko terus sukses di dalam pelajaranmu juge. *perkataan TERUS itu menunjukkan die memang seadanya sukses sejak di bangku sekolah tadika lagik!* FYI, die budak Biotechnology. *korang kesah? YA! Tidak! larikkkkk*


6. Semoga di tempatkan di kalangan manusia-manusia yang beriman hendaknya. *erkk....bolehke ucapan sedemikan diselitkan sebagai ucapan happy birthday? o.O*


7. Last but not least *dah penat taip dah sebab takde tenaga nak taip lagi, iols bangun seawal 6 pagi hari neh!!! Blom breakfast, tunggu Shahril belanja kek*, semoga sentiasa menjadi insan yang berguna dan hamba Allah yang bertaqwa dan bersyukur T__T dan mengikut segala perintah-Nya dan menjauhi larangan-Nya. *insaf*


Maka, nah cake sempena birthday ko ini hari.


 *Makan sehingga menjilat jari kaki kawan di sebelah*

OK, I wish you enjoy your birthday today!!!!
+__+






6 comments:

  1. nak ngorat bule???? nak ngorat gak..hik hik..

    ReplyDelete
  2. nak ngorat sape? ngorat la..hahaha

    ReplyDelete
  3. Same afternoon sequel financial products tend to be a sort of payday advances supplied for just a month timeframe around
    emergency conditions. Some people don’t require that proof
    situations’ crisis, nor they might need surety, credit file
    neither other things. You may program if you want a, a lot of critical purchases or perhaps covers your enterprise expenditures – Equivalent day installation personal loans will let in different events.
    In these days these loans can be found on the web.

    my web blog: pożyczki pozabankowe

    ReplyDelete
  4. Equal daytime installation mortgages will be a sort of online payday loans supplied on a week timeframe
    on urgent situations. Some people don’t involve this proof of situations’ critical,
    neither they need surety, credit standing not other things.
    You could possibly prepare if you want a, many important buys or perhaps cover up your online business prices – Similar time fitting up financial products just might help you in any
    occasions. At present such funds can be purchased on-line.


    Here is my web site - kredyty bez bik

    ReplyDelete
  5. Similar time fitting fiscal loans can be a make of payday cash loans offered in
    a 4 weeks interval on disaster conditions. These don’t call for the
    particular evidence of situations’ unexpected, neither of them they require surety,
    history of credit neither other stuff. You could possibly
    method if you want a, a lot of essential buying
    or maybe even insure your company prices – Equivalent time sequel loans just might help you in different instances.

    Today these kind of loans can be purchased online.

    Also visit my weblog :: kredyt bez bik

    ReplyDelete
  6. Very same working day installment personal loans can
    be a form of cash advances available for one 30 days period of time inside urgent conditions.

    They will don’t require your evidence of situations’ unexpected emergency, neither
    of them needed surety, credit rating neither other stuff.
    You could approach if you want a, a number of important products or insure your small business obligations
    – Very same afternoon sequel personal loans will assist you in any
    incidents. In these days those borrowing products
    can be purchased over the internet.

    Feel free to surf to my site; szybka pożyczka

    ReplyDelete

Leave your nice comments here~ hehehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails